Plan je een groot evenement? Vergeet de toiletten niet!

Als je je volgende grote evenement plant, zorg je ervoor dat alles op orde is. Er is voldoende ruimte voor mensen om zich te verspreiden, eten, entertainment en drankjes! Maar het menselijk lichaam kan maar ongeveer twee kopjes urine vasthouden voordat je risico loopt op orgaanschade! Om je gasten comfortabel te houden, moet je ervoor zorgen dat ze ergens kunnen plassen. Als je overweegt om een dixie te huren, zijn er een paar dingen die je eerst moet weten. Lees verder om alles te leren voordat je de plannen voor je volgende buitenevenement afrondt!

Hoeveel kosten ze?

Zoals bij veel producten hangt de prijs af van de voorzieningen die je wilt. Voor de meeste standaard dixies variëren de prijzen van $50 tot $150.

Als je wilt upgraden naar een meer VIP-toilet ervaring, zijn er andere, duurdere opties om te overwegen. Een luxe toiletwagen is uitgerust met airconditioning, heldere verlichting, mooie laminaatvloeren, spiegels, wastafels en zelfs papieren handdoeken!

Om een betere deal te krijgen, vraag het verhuurbedrijf of ze verlaagde prijzen bieden als je meerdere dixies voor hetzelfde evenement bestelt. Soms geven ze je een korting op de prijs per eenheid als je ermee instemt een bepaald aantal eenheden te huren.

Hoeveel draagbare dixies heb je nodig?

Bij het beslissen hoeveel dixies je moet huren, moet je rekening houden met het aantal verwachte gasten en de duur van het evenement. Ook, als eten en drinken een belangrijk onderdeel van je evenement zijn, overweeg dan een extra dixie of twee toe te voegen om de rijen bij de toiletten kort te houden.

Het verhuurbedrijf kan helpen berekenen hoeveel dixies je nodig hebt. Maar, voor een groep van minder dan 200 mensen en voor maximaal 5 uur, kun je volstaan met 2-3 eenheden.

Hoe reinig je een draagbaar toilet?

Sommige mensen hebben het misverstand dat draagbare badkamers niet hygiënisch zijn. Maar niets is minder waar! Wist je dat de snijplank in je keuken tot 200 keer meer bacteriën kan bevatten dan een toiletbril?

Net als bij elk openbaar toilet, wil je ervoor zorgen dat elke dixie schoon en klaar voor gebruik is aan het begin en eind van de dag. Je wilt misschien zelfs een medewerker inhuren om verbruiksartikelen aan te vullen en de dixies netjes te houden.

Als je evenement meer dan een paar dagen duurt, wil je ook dat het verhuurbedrijf terugkomt om de afvaltanks te legen. Niet zeker of de tanks gereinigd moeten worden voor het einde van je evenement? Vraag naar dixies met grotere capaciteit tanks!

Jij zorgt voor de evenementplanning, wij hebben de toiletten gedekt

Als je het juiste bedrijf kiest, is het beheer van afval bij je buitenevenement een eitje! Leun achterover, ontspan en geniet van de frisse lucht!

Nu je meer weet over draagbare dixies, wees gerust dat ze niet vies en eng zijn zoals de mythe doet vermoeden. Bovendien wil je niet dat je gasten op zoek gaan naar een toilet.

We hopen dat je dit artikel met plezier hebt gelezen en dat je alles hebt geleerd over dixie huren. Als je vragen hebt over dit artikel, of als je op zoek bent naar kwalitatieve draagbare dixies, neem dan vandaag nog contact met ons op!

Bron: https://protexarental.nl/