Breien Handschoenen

Werkhandschoenen kopen

 

Zowel de Kevlar- als de Dyne ma-vezels voor werkhandschoenen zijn zeer gevoelig voor uitrekking. Dit kan worden hersteld met hitte, hittebescherming, inkapseling of een ander procedé dat de kleefverbinding verbetert.

Snijbestendige handschoenen zijn ontworpen met handschoenen die te groot of te klein zijn om over de werkhand te worden gedragen. Een handschoen wordt als te groot beschouwd als de omtrek rond de knokkel groter is dan de breedte van twee vingers. Een handschoen wordt als te klein beschouwd als de omtrek kleiner is dan twee vingers’.

Verkrijgbaar in maten:

A6 – Medium M4 – Groot, Extra Groot

M5 – extra groot A5 – extra klein, klein

M6 – klein M7 – middelgroot M8 – groot, extra groot, extra klein

M9 – extra groot, extra klein, klein M10 – medium, klein

B7 – klein M12 – middelgroot M14 – groot, extra groot, extra klein, extra groot

M16 – extra groot M18 – klein, middelgroot M20 – middelgroot, groot, extra groot, extra klein

M22 – Medium, Large, Extra Small, Extra Large M23 – Large, Extra Medium

U kunt ze kopen bij De meeste gebreide werkhandschoenen worden geleverd met een kartonnen inzetstuk, om het patroon tegen vlekken te beschermen.

Mix-en-match breimaterialen

Breisters kunnen zowel cast-on als knit-in gebruiken, waarbij ze op één of twee naalden breien en dan de handschoenen aan de naalden bevestigen in een van beide volgordes. Niet alle handschoenen worden in de afgebeelde volgorde gebreid.

Breimethode

Al het breiwerk wordt op dezelfde naald gedaan en de vingers worden op hun plaats gehouden door in de achterste lus te breien.

Gebreide opstaande randen zijn k1 P1. Dit laat de rechterkant en de rechterpalm schoon. Zet op door het rechtergaren op de linker naald op te nemen en 1 steek te breien in elk van de eerste 7 steken. Dit laat zowel de rechter kant als de rechter handpalm schoon.

U kunt de breimotor gebruiken om de vingers in te breien. Het garen van de rechter naald wordt opgehaald in de achterste lus, en het garen van de linker naald wordt opgehaald in de voorste lus. De brei-opdracht werkt als elke andere breisteek: het koordje garen wordt strak om de naald gewikkeld met de haaknaald ervoor. Hoewel dit een gewone breisteek is, is het toch niet hetzelfde als een breisteek, omdat de naald herhaaldelijk met de haaknaald wordt geklost.

Lees meer

Hydrowear