De gezondheidsproducten van de wereld

Groentehapje baby

 

Laten we eens kijken naar een van zijn favoriete snacks, “Sappige Lama’s” Deze kleine houdt ervan om zijn snacks op te eten en te ‘leuten’. Zijn favoriete snack is frootie en hij houdt ervan om het bij zich te hebben wanneer hij zich verdrietig voelt. Droevig van aard want hij heeft het nog niet naar zijn zin.

Zoals alle groenten bevat frootie minstens 60% water. Het is ideaal voor een baby van 4 maanden omdat het gemakkelijk te verteren is in vergelijking met de dichte, gezonde voeding die niet ideaal is voor de spijsvertering van een baby.

Als u problemen hebt met de voeding van uw baby, is het raadzaam een monster van één gerecht van uw tafel mee te brengen. U kunt dit op elk moment doen; denk eraan dat de beste presentatie altijd onder de grill is.

Dus, zoals we aan het begin van het artikel al zeiden, onthoud dat frootie goed is voor iedereen en dat je baby de comprimeerbare voedingsstoffen binnenkrijgt die hij nodig heeft.

Een tip voor u – Neem tijdens uw volgende trip naar de supermarkt een doos verse groenten mee. in vergelijking met fruit hebben ze ongeveer evenveel water, maar fruit bevat veel pulp. bedenk hoe u de pulp kunt gebruiken om een speciaal sapje te maken, of gebruik het om heerlijk smakende smoothies te maken.

Je kunt beginnen door een liter water toe te voegen aan een halve liter gezuiverd water. Nadat je de organische cellen in het water hebt opgelost, open je de sapcentrifuge en begin je sapjes te maken. Vergeet niet de sapcentrifuge te schudden voor je iets gaat drinken. Als je niet zeker weet hoe je een sapcentrifuge moet gebruiken, kun je een handleiding voor een sapcentrifuge kopen die je op het internet kunt vinden.

OMG, een Pop, een Swirl, een Roer, een incompetent, een gecharcheerd.

Babe, dat is een goede sap. Wat is de waarde om het te vernietigen? Ik heb het over het vernietigen van dissimilatie, het fundamentele verschil tussen planten en dieren. Als je fruit en groente eet, absorbeert de cellulose vezel op de wanden van het spijsverteringskanaal het water en dan zal het water in je buik uitzetten en alle delen die niet verteerd werden zullen rondzweven.

Planten, wanneer ze hun volwassen groeispurt hebben bereikt, vallen en zakken dan in de grond. De bodem raakt dan uitgeput.

Wel, raad eens? Die planten die een paar dagen geleden nog “leefden”, zijn nu “dood”. Ze kunnen geen voedingsstoffen uit de aarde meer verteren en opnemen, hoeveel tijd ze ook onder de zon doorbrengen. De tijd die een plant nodig heeft om volwassen te worden, wordt gemeten in kalenderjaren. Sommige planten kunnen rijpen in 15 kalenderjaren, en sommige kunnen rijpen in 20 kalenderjaren, duurt het voor een appel om te rijpen na 20 jaar? een appel die op 20 jaar in een vuilnisbelt valt is zo goed als dood vandaag, zie je?

We kunnen niet overleven zonder een chlorofyl molecuul! Planten hebben ze gemaakt tot het meest gewaardeerde deel van hun dieet. Heb je je ooit afgevraagd waarom we meer longkanker hebben in Azië dan ergens anders behalve in de VS? Wij produceren meer longkankercellen dan waar dan ook behalve Azië.

Chlorofyl heeft het verbazingwekkende vermogen om verschillende soorten gesteente af te breken die zich in verschillende tempo’s met ons lichaam vermengen. Het is ook verantwoordelijk voor de vorming van bloed in ons lichaam via de synthese ervan in het lichaam en de levering van dat voedselrijke bloed aan het hart en andere lichaamsdelen. Ik geloof erg in chlorofyl, en dat geldt ook voor de vele artsen en onderzoekers die manieren proberen te vinden om de levensverwachting van 70 procent over de hele linie te verhogen, het heeft een verbazingwekkend vermogen om het lichaam te reinigen, met name de lever. In mijn studies heb ik ontdekt dat de belangrijkste oorzaak van verkoudheden en FLADICALS het gebrek is aan vitale voedingsstoffen die ons lichaam altijd onderdrukt. Blijf weg van bewerkte voedingsmiddelen die kunstmatige ingrediënten bevatten. Acai Berry is een product dat ik in Brazilië op TV heb gezien. Het is daar snel een favoriet aan het worden. In de VS zijn wij het enige land dat geen enkele vorm van Acai Berry consumeert.