Hoe je tanden schoon te houden?

Automatische tandpasta dispenser

Naast het gebruik van Automatische tandpasta dispenser zijn er vele andere tandheelkundige producten verkrijgbaar die het gebit schoon en het tandvlees goed houden. Deze omvatten mondspoelingen, gels, en trays. Het enige probleem met mondspoelingen is dat ze verschillende schadelijke chemicaliën bevatten. Om een geschikt mondwater te vinden, moet u het volgende doen:

– Bepaal de soort geur die je wilt hebben. Er zijn er drie: wierook, antiseptisch, en antibacterieel. Kies er een die bij uw smaak past.

– Gebruik een boroscoop, een tongspatel en een tandenborstel om uw gebit voorzichtig schoon te maken. Een leuke, verzorgende tip is om een tandenborstel te gebruiken om uw gebit goed schoon te maken.

– Gebruik een pasteuze mondspoeling om af te spoelen na het poetsen.

– Kies een zachte tandenborstel die niet te veel lawaai maakt om uw slaap te verstoren.

– Lees meer tips over hoe u uw gebit zo schoon mogelijk kunt houden.

Vergeet niet regelmatig te poetsen en als u dat doet, helpt u uw tandvlees schoon en gezond te houden. Philips Sonicare verkoopt een verpakking met drie producten die u helpen uw gebit en tandoppervlak schoon te houden, microdoseringszalf bevatten en een ideaal aantal bacteriën bevorderen. Elke € 40 die u bij Philips Sonicare besteedt, biedt 24 dagen lang 3 oz tandpasta en 5 oz mondwater om te vernieuwen. Bij besteding van € 60 ontvangt u 36 dagen tandpasta en een verpakking van 3 oz mondwater. Online klanten hebben de mogelijkheid om drie verschillende producten te kiezen.

Als u merkt dat u niet met een grote mond poetst, overweeg dan het gebruik van een Sonicare tandenborstel. Elke $40 die bij Sonicare wordt uitgegeven, levert 36 dagen x-rating mondwater, 3 oz tandpasta en een verpakking van 3 ladingen mondwater op. Online klanten hebben de mogelijkheid om drie verschillende producten te kiezen. Zo staat de aankoop van een verpakking met 3 verpakkingen mondwater gelijk aan de aankoop van twee verpakkingen mondwater.

Als u merkt dat uw tanden op een bepaald moment bloeden, moet u onmiddellijk naar de tandarts. U kunt ook last krijgen van een stekende pijn, wittere tanden, een ontsteking van de tanden en een ophoping van bleekkristallen in de mond. Als u merkt dat u vaak last hebt van deze symptomen, is het de hoogste tijd om uw tandpasta te vervangen. Philips Sonicare verkoopt een verpakking met drie producten die tot twee weken kunnen worden gebruikt. De producten zijn Tryamort en Bonecracker. Tryamort is een verzachtend, antiseptisch middel met megadol, cafeïne en groentjes. Het heeft een felgele gel coating en een DeliciousHeart bumper op de top. De Tryamort gebruik je als eerste bij het poetsen. Terwijl je de tandenborstel gebruikt, werkt de Tryamort een oogverblindende douche van wittere tanden op. De bonecracker is een schuimvorm van het product, en werkt door het afbreken van de vlekken van gastrmia.

Nadat je zowel de Tryamort als de Bonecracker hebt gebruikt, krijg je een kleurrijke, levendige en atletische gel genaamd Komkommer Jacquard. Deze gel bevat vitaminen en mineralen die belangrijk zijn voor gezonde botten en tanden. De Komkommer Jacquard werkt met een uitstekende absorptiesnelheid, en u zult de resultaten krijgen die u verwacht in slechts twee weken. Veel klanten merken dat hun dagelijkse lachspieren al na twee weken afnemen als ze de Philips Sonicare FlexCare gebruiken. U kunt ook merken dat u beter slaapt wanneer u de Philips Sonicare FlexCare gebruikt. De korting omvat een garantie van vijf jaar op de onderdelen en het frame en een garantie van een jaar op arbeidsloon en Drive Clean-filter.