Bovendien kent u uw kind heel goed en dat is de sleutel
om een gezond kind op te voeden. Ondertussen, moet je ervoor zorgen
dat ze alle essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt van een verscheidenheid aan voedsel
waaronder zuivelproducten, eiwitten, koolhydraten, fruit, groenten,
fruit, eiwitten, koolhydraten, volle granen, vezels, en calcium. Echter, er
is er geen enkel voedsel dat een gezin voedzaam kan voeden
De taak van een goede moeder is het stimuleren van de voeding van het kind
Door goed kauwen en kauwen van voedsel en de vermenging van speeksel en slijm,
kun je de ontwikkeling en groei van het kind stimuleren. Daarom is een
Er is wetenschappelijk onderzoek verricht om de verteerbaarheid van bepaalde voedingsmiddelen na te gaan.
Volkoren graan is moeilijker te verteren in de maag van een zuigeling dan
granen. U moet dus goed uitzoeken welke granen geschikt zijn voor uw baby’s.
U kunt de volgende bronnen raadplegen voor informatie over geschikt graan:
Granen met een hoog vezelgehalte:
Volle granen zijn geschikter dan geraffineerde granen. Hun vezels voegen meer toe
vezels in de moedermelk dan in het geval van niet-gare granen. Je moet echter weten dat
geraffineerde granen worden niet gemakkelijk verteerd, dus is er meer suiker nodig om de suiker
activiteit in het bloed. U kunt een goede lijst van granen met een hoog vezelgehalte vinden door granen te selecteren –
b.v. volkorenvlokken, volkoren Frankies, bruine rijst, tarwebessen, cornflakes, geplette tarwe
Proteïnen:
Eiwitten zijn voor een baby veel belangrijker dan vet. Daarom moet je de beste hoeveelheid van
peulvruchten en bonen voor je baby. Over het algemeen is het genoeg om dagelijks ongeveer 2 0z eiwitten te geven. Bonen,
tarwe, havermout en gerst zijn zeer goede bronnen van eiwitten en ook veelzijdig. U kunt ook
introduceer ze zo vroeg mogelijk in de voeding. U kunt ze mengen met de groenten om een geweldige voeding te maken.
Fruit en groenten:
Het belangrijkste van alles is dat felgekleurd fruit en niet-zetmeelrijke groenten
in de dagelijkse voeding van baby’s. U kunt ze bij het ontbijt of de lunch nuttigen.
producten op basis van rauwe melk:
U kunt het beste beginnen met melk drinken als uw baby in het stadium is dat hij gespeend wordt.
Er zijn bepaalde demineralisatieproducten op de markt die kunnen worden gebruikt op een
medium om water te maken dat in de voeding van de baby kan worden opgenomen. U moet er echter voor zorgen dat u
geef deze producten niet aan baby’s jonger dan een maand.
Er zijn veel andere producten die door baby’s kunnen worden geconsumeerd. Het is echter het beste dat u een open geest houdt.
Wij kunnen u niet dwingen een bepaald voedsel te eten, maar wij kunnen u wel begeleiden met welk voedsel u moet beginnen en met welk voedsel u moet stoppen.
Dus, zoals ik al zei, begin met je baby te trainen om de juiste voeding te eten; voeg de juiste voeding toe aan jouw en zijn dieet.
Vitamine A:
Helpt het gezichtsvermogen en de melkallergie te versterken.
Vitamine B-complex:
Beïnvloedt de stofwisseling, de seksuele ontwikkeling en de bloedvorming.
Vitamine C:
Bevordert een groot aantal processen in het lichaam.
Vitamine D:
Moeilijk te verkrijgen in de volksgezondheid, maar gemakkelijk te verkrijgen in beperkte zon.
Calcium:
Wordt afgezet in de botten en tanden. speelt vooral een rol bij de bloedstolling.
Kalium:
helpen bij de elektrische geleiding en de spierfunctie.
Fosfor:
Werkt samen met natrium om celwanden op te bouwen en de celgroei te reguleren.
Ijzer:
Een van de elementen die nodig zijn om hemoglobine te produceren. Een tekort aan ijzer kan bloedarmoede veroorzaken.
Zwavel:
Een essentieel onderdeel van enzymen die verantwoordelijk zijn voor gezonde functies in uw lichaam.
Fluoride:
Vermindert tandbederf, verhoogt de botmineraaldichtheid en vermindert gedragsstoornissen bij kinderen.
Jodium:
Is een bestanddeel van schildklierhormonen.
Chloor:
Is een bestanddeel van maagsappen, spijsverteringsafscheidingen en longsurfactanten.
Koffie:
Om het een beetje kleur te geven en ook om te ontkalken, werd remineralisatie toegepast.
Natuurlijke voedingskleurstof:
Eenvoudige toevoeging van geraspte erytritol aan levensmiddelen. Een van de erytritolproducten is Silymarin.
Kleurstoffen worden tijdens de verwerking aan levensmiddelen toegevoegd om de kleuren en de textuur van verwerkte levensmiddelen te verbeteren. Er zijn veel synthetische kleurstoffen op de markt, maar heel weinig natuurlijke, zoals saffraan, geel 5, geel 6, rood 3, blauw 1 commodity.
lees meer