Hoe maak je je huis schoon?

Schoonmaakbedrijf Tiel

 

Muren, vloeren, gebruiksvoorwerpen die niet worden schoongemaakt kunnen een gevaar voor de gezondheid vormen, vooral als de schoonmaakmaterialen vluchtige elementen van gevaarlijke aard bevatten en gevaarlijk zijn voor mensen met ademhalingsmoeilijkheden.

De gezondheid van de mens wordt niet gecontroleerd. In feite kan zelfs met schone materialen een risico worden veroorzaakt door het inademen van sterk vluchtige lucht- en stofdeeltjes.

Het regelen van de lucht in een huis of gebouw:

1. Selecteer het gekozen type reinigingsmateriaal.

a. brunt dusting is het meest geschikt voor muren en houten plinten, waar een persoon een /pads en /pads papier over het oppervlak kan aanbrengen.

b. Sproeidemping, die het meest geschikt is voor vloeren. Het ventilatiesysteem moet zo zijn ontworpen dat het langs het grondoppervlak druipt nadat de lucht onder zware druk over het vloeroppervlak is geblazen.

c. Stofzuigen (inclusief industrieel en commercieel), waaronder systemen met hoge zuigkracht die zijn ontworpen om meubelen, gordijnen, tapijten en andere softacles naar de gesinterde vorm te zuigen.

d. Isolatie van lucht.

e. Schilderen, behangen, in de was zetten en polijsten van het oppervlak.

f. Indien een hogere zuigkracht moet worden bereikt, dan zou een airconditioner of ontvochtiger een perfecte oplossing zijn.

g. Sommige gerenommeerde firma’s dan RK Swordsman is algemeen bekend voor vernietigt schroeven en bouten, 1999net.com.au

h. Loofah, schoonmaken en ontgeuren van de badkamer, inclusief gootsteen, toilet, badkuip enz.

jr. Loofah doet ook het in de was zetten van een flexibel oppervlak, flexibel of parasiet, dat is een polymeer badkuip, een douchebak, badkamertegels en Havelis in het polijsten van sloten.

3. Condensatie van organisch materiaal of afval:

Het huis of de lokalen moeten worden ontdaan van organisch materiaal. Als het huis een vuilnisbak heeft, dan moet deze goed worden schoongemaakt en geleegd.

4. Reinig en ontsmet de vloeren en ramen:

De ramen, vloeren en muren en de decoratieve voorwerpen moeten brandschoon worden gemaakt met een gespecificeerd ontsmettingsmiddel. Reinig de ramen van binnen en van buiten met een gespecificeerd ontsmettingsmiddel. Leg vervolgens lakens langs de buitenkant van de ramen, die voorkomen dat vuil het gebouw binnendringt. Hierna ziet uw huis of kantoor er goed uit en is het comfortabel voor de volgende werkzaamheden. Als u de schoonmaak zelf moet doen, bewaar dan al het schoonmaakmateriaal, dat u gebruikt voor het schoonmaken. Dit helpt om de hele tijd wanneer het huis schoon is.

5. Kanalen en ramen:

Om te worden gereinigd, moeten de luchtkanalen van het huis of kantoor worden gereinigd met behulp van gespecificeerde warmte of stoom als dit niet automatisch gebeurt. De binnenkant van het huis moet worden gereinigd met behulp van gespecificeerd gereedschap. Voor het reinigen van de luchtkanalen en de ramen moet buiten een kiemdodend middel worden aangebracht.

6. Afdichting van de kanalen en de airconditioning:

De luchtkanalen van de airconditioning moeten in de open lucht worden afgesloten en de luchtkanalen moeten worden gereinigd met een stofzuiger op een geschikte stroombron. Het verdient de voorkeur de kanalen te reinigen met gespecificeerde, gespecificeerde producten of chemicaliƫn.

7. Stof en spinnenwebben:

Het huis moet worden schoongemaakt om een goede sfeer te krijgen door al het stof en spinnenwebben te verwijderen. Dit is speciaal voor de personen die het vuil maken- GB. Textiel afstoffen, dweilen, badkamers schoonmaken, stofzuigen en afstoffen. Het stofzuigen van de binnenvlucht moet na een dag gebeuren en niet ervoor. De monitor van een stofzuigmachine moet dagelijks worden schoongemaakt en visueel schoon worden gemaakt.

8. Vochtige handen en kleren hebben:

Het moet dagelijks worden schoongemaakt. Onze handen en kleren moeten worden gewassen en gedesinfecteerd met kiemdodende detergentia, van een bepaald reinigingsmiddel voor de badkamer of een totaaloplossing van detergentia. Nadat de kleren en handen droog zijn, moeten ze worden gewassen en gedesinfecteerd. Het hangt allemaal af van de hoeveelheid kleding die gewassen en gereinigd moet worden.

9. Spiegel schoonmaken:

Om schoongemaakt te worden, moeten spiegels van binnen en van buiten worden afgeveegd, afgeveegd, afgeveegd en schoongemaakt. De randen van de spiegel moeten worden gereinigd en ontsmet. De raamfolies en glasruiten dienen te worden afgewerkt met een gespecificeerd materiaal voor het reinigen van spiegels.