Hoe te beginnen met een projectplan?

Projectplanning

 

De categorieën in de projectplanning kunnen worden vergeleken met doelen en doelstellingen. Op deze manier kunt u concrete doelen hebben die u zullen helpen bij het uitvoeren van de toegewezen verantwoordelijkheden.

Een projectplan moet ook taken of nog uit te voeren taken bevatten en de lijst van taken in het projectplan en de aantallen daarvan, zodat u in staat zult zijn die informatie bij te houden in de projectplanning.

Om het projectplan in xml formaat te zien, vink de volgende vraag aan:

Als we een periode hebben dagen zoals bijvoorbeeld 12  dan zouden we een taak hebben die 12 heet

Als we een periode hebben weken zoals bijvoorbeeld 6 zouden we een taak hebben genaamd 6

U moet voor de taken het type en het aantal taken bepalen dat we moeten doen om het resultaat te bereiken. In het algemeen moet je proberen de meeste middelen vrij te maken voor het best mogelijke resultaat. Maak taken die aan uw eisen voldoen.

Afstuderen

Testrootische graduaties van het proces voorbeeld:

Leerlingen beginnen de reis met het maken van een eenvoudige lichte toepassing. Bij het maken van het project ligt het voor de hand dat een van de taken in het project de rangschikking van die toepassing in een competentiegebied benchmarking systeem zal zijn.

Het is ook gemakkelijk te zien hoe we de intensiteit van de taak kunnen veranderen. Terwijl de toepassing momenteel op de 3e plaats stond, konden wij de intensiteit van die laatste taak veranderen en, op zijn beurt, de rangschikking in het benchmarkingsysteem van het vakgebied.

De projectteams kunnen een offline gradatie-instrument gebruiken om de gradatie van de taak te wensen, omdat zij de gradatie van het project niet kunnen bijwerken.

Verdere stappen

Hier kunt u vinden welke PHP project voltooiing controle en debuggen tools beschikbaar zijn in het PHP ecosysteem op het moment dat dit artikel wordt gepubliceerd.

AIDA is een hulpmiddel voor het ontwikkelen van testbare en reproduceerbare geautomatiseerde testscenario’s. AIDA biedt een raamwerk voor het implementeren en valideren van configuraties, ongeacht of ze al dan niet in gewoon Engels zijn geschreven. AIDA is onderdeel van de PHP Unit suite en maakt deel uit van de PHP Zend Core Installer.

PHPExtractor is een project management oplossing voor het implementeren en beheren van PHP projecten met behulp van een REST-gebaseerde API.

PHPROct genereert test suites en toont ze in een wiki document.

De sneeuwvlokafbeeldingsfunctie van Ptap genereert automatisch afbeeldingen voor het testen van uw project.

SDUnit is een webserver voor het testen, profileren en optimaliseren van grote, en vaak veranderende, applicaties. Een op PHP Unit gebaseerde webserver wordt ontwikkeld door het Symfony2-team.

Tests

PHP Unit?

PHP Unit – Portfolio van het PHP Unit Project.

PHP5Tests is een web gebaseerde server van testsuites geschreven in Javascript.

Verplichte PHP Unit documentatie bij de opening van elke opgeloste of geteste problemen sectie.

Lees meer

intercultural