site Draadloos

Projectplanning

 

Kijk eens naar mijn site over statistieken is niet genoeg. Het bevat een project planning en tijd schatting. Zoals je op de website kunt zien zijn er niet zo veel planningsprojecten in mijn geschiedenis. De belangrijkste tijdschatting is het geven van de beste schatting aan de klant en binnen het project. Een goede schatting voor de projectplanning moet alles laten zien wat je in eerste instantie levert.

go-danno – samenwerkingsprotocollen

go-danno is een bibliotheek voor het bouwen van collaboratieve protocollen. Het is bedoeld om gereedschappen te bieden voor het bouwen van protocol-infrastructuur en communicatiemiddelen tussen ontwikkelaars om protocol-gebaseerde applicaties te ontwikkelen.

goofy

goofy is een persoonlijke wiki die alleen voor de auteur draait. Het is bedoeld als een perfecte manier om fouten te documenteren die jij, de auteur, maakt als ontwikkelaar. Het is ontworpen om snel, uitbreid baar, ontdubbeld en kickiff vooruitgang mogelijk te maken, evenals een open, krachtige en eenvoudige bouwsteen voor blog posts, wiki pagina’s en documentatie.

Met goofy kunt u momenteel uw eigen wiki maken en beheren die kan worden bewerkt door persoonlijke accounts aan zowel de lezer- als de auteur zijde

goutama – Cisco hulpprogramma’s voor patchbeheer

NBDW-systeem, een reeks softwarehulpmiddelen voor het configureren en beheren van draadloze Cisco-netwerken.

NBDW System, een set software voor het configureren en beheren van Cisco draadloze netwerken. Meer…

goutama-cli – Officiële LAN Manager voor goutama

Disclaimer: Wegens raceomstandigheden kunnen sommige beelden op het moment van schrijven ontbreken. Ik weet dat dit erg teleurstellend is. Ik bedoel FFS, in de privé-industrie probeer ik gaten te dichten voor Linux of FreeBSD, en ben daar niet altijd in geslaagd. Dat is alles. WAARSCHUWING: Het is waarschijnlijk dat uw systeem niet kan worden opgewaardeerd naar punt-releases vanwege niet werkende bridges. U zou een bridge nodig hebben van kernel 3.10 naar 3.14, dus ik ben ook niet verantwoordelijk voor het repareren van de kapotte bridges die aanwezig zijn. Zorg er alleen voor dat je de laatste versie van bridge-utils hebt. `ansible-bridge pv` van git is nodig voor bridge upgrades. Het zal je configuratie in egmarzio’s namespace cruft breken. ——– BythePentium Nieuws RSS feeds

Deskundig advies van niet de Kerstman

Not Santa, de kerstman van de werkplaats van de kerstman, heeft veel van de beste open source software adviezen en een aantal van de bestsellers in het algemeen.

Lees meer

Werkvoorbereiding 
Onderhoudsstop